Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Signatury svazku: 663.2
Manuál someliéra : jak poznat, ocenit a ohodnotit víno a jak vést vinný sklep / Giuseppe Vaccarini ; [překlad Romana Workman-Víšková]
Vaccarini, Giuseppe
Další původce: Workman-Víšková, Romana
Nakladatelské údaje: Praha : Sun, 2008
Rozsah: 287 s. : il. ; 20 cm
ISBN: 978-80-7371-232-7
Věcné téma: wine
Věcné téma: sommelier
Věcné téma: víno
Věcné téma: sommelierství
Forma/žánr: příručky
Klíčová slova: víno, sommelierství, odrůdy, degustace, vína, vinné sklepy, aperitivy, digestivy, servírování, červená vína, bílá vína
Anotace:
Zdroj anotace:

Dostupné

Rozpis svazků

Lokace Signatura Přírůstkové číslo Stav
Dospělé oddělení 663.2 214151 Dostupné
Lokace Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Dospělé oddělení 1 0 1 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.